Круглий стіл "Державні закупівлі в Україні і світі - сучасний стан та перспективи розвитку"

   26 лютого 2010 р. Київський національний торговельно-економічний університет, Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ спільно з Міністерством економіки України, Рахунковою палатою України, ГоловКРУ України, національними експертами з питань державних закупівель провели засідання круглого столу "Державні закупівлі в Україні і світі - сучасний стан та перспективи розвитку".

У роботі круглого столу взяли участь 54 особи: представники центральних органів виконавчої влади, громадських організацій, бізнесу, навчальних закладів, засобів масової інформації, що свідчить про актуальність проблеми та високу зацікавленість щодо розвитку державних закупівель, у т.ч. через підготовку висококваліфікованих фахівців для цієї сфери.
Протягом роботи круглого столу обговорювались проблеми гармонізації механізму державних закупівель України з директивами ЄС, протидії корупції у сфері державних закупівель, ефективності контролю державних закупівель, переходу до електронної системи впровадження державних закупівель, професійної підготовки та перепідготовки фахівців з державних закупівель, у т.ч. запровадження інноваційної форми навчання - дистанційної. З доповідями виступили: Шимко Н.М. - начальник відділу моніторингу, аналізу державних закупівель та державного замовлення Департаменту державних закупівель Міністерства економіки України; Пилипенко В.П. - головний контролер, директор департаменту з питань правового забезпечення Рахункової палати України; Дергалюк Т.А. - начальник управління контролю за державними закупівлями ГоловКРУ; Шатковський О.П. - національний експерт з питань державних закупівель проекту ЄС "Гармонізація систем конкуренції та державних закупівель в Україні з стандартами ЄС"; 
Олексюк А.В. - керівник проектів корпорацій "Парус"; Морозов В.В. - завідувач кафедри технології та управління університету економіки та права КРОК; Артеменко К.Ф. - проректор Міжнародної академії фінансів та інвестицій при ТПП України; Бендюженко М.І. - завідувач лабораторії дистанційного навчання КНТЕУ.
З проектом рішення круглого столу можна ознайомитися на сайті ІВК КНТЕУ у розділі "Новини": www.ivk-knteu.org.ua

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.