Виставка "Освіта для дорослих: друга вища та МВА"

    30 вересня 2009 року Інститут вищої кваліфікації взяв участь у виставці «Освітадля дорослих: друга вища та MBA'', що проходила у готелі «Прем'єр Палас».
    У виставці взяли участь провідні освітні організації України й Росії: відомі вузи, авторитетні бізнес-школи, мовні школи, агентства з навчання за кордоном, тренінгові компанії. Ними були представлені програми МВА, LLM, PhD, друга вища освіта, короткострокові навчальні програми, семінари і тренінги, перепідготовка, магістратура і аспірантура, навчання за кордоном, курси іноземних мов.
    У рамках виставки пройшли презентації освітніх програм провідних бізнес-шкіл України, зокрема, презентація Інституту вищої кваліфікації «Практична цінність програм МВА Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ», яку проводила адміністратор програм МВА, директор ІВК Шклярук Катерина Семенівна.
    Усі відвідувачі виставки, а це, здебільшого, керівники і менеджери вищої і середньої ланки підприємств, отримали у подарунок довідник ''Образование для взрослых'', у який увійшов й Інститут вищої кваліфікації з програмами МВА, другої вищої освіти, підвищення кваліфікації та консалтинговими послугами.

    Стенд Інституту користувався незмінними попитом, вдалося установити корисні контакти та збільшити базу потенційних претендентів на навчання, особливо за програмами МВА.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.