Випуск МВА 2015

В Інституті вищої кваліфікації 26 листопада 2015 року відбулося урочисте вручення дипломів 9-му випуску магістрів із бізнес-адміністрування програм МВА«General management» та «Фінансовий менеджмент».
    Випускників привітала директор Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна, вона побажала ніколи не втрачати енергійності, не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями та досягати нових вершин в бізнесі. Надійшли щирі привітання від ректора КНТЕУ – Мазаракі Анатолія Антоновича та першого проректора Притульської Наталії Володимирівни. Вони наголосили, що КНТЕУ завжди був одним із центрів підготовки еліти українського суспільства, а сьогодні він є і центром підготовки еліти українського бізнесу.
    Зі словами вдячності до керівництва університету, інституту, викладачів, організаторів навчання звернулися випускники, які відзначили значимість навчання за програмами МВА в їхній кар’єрі та бізнесі. А також поділилися враженнями від навчання, згадали яскраві моменти зі студентського життя та висловили готовність до подальшої співпраці.
    Від імені усіх випускників Демченко Т.В., заступник головного бухгалтера Представництва «Даглас Альянс Лтд», Принцева Т.В., менеджер з реклами «ПРОМО СЕРВІС» та Родак І.М., заступник генерального директора ТОВ «Агрекс» констатували, що навчання допомогло їм досягти високого професійного рівня і дозволило впевненіше почуватися на ринку праці та в бізнесі, а  також згуртувало для обміну професійним досвідом, налагодження партнерських і дружніх відносин.
Шановні випускники!
Сподіваємось, що Ваш професіоналізм, уміння знаходити правильні й нестандартні рішення в непростих ситуаціях, відкритість усьому новому буде фундаментом Вашого процвітання й успіху.
Успішного бізнесу, благополуччя та процвітання!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.