Відстань не перепона для навчання та спілкування слухачів ІВК

28 травня 2014 року кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для слухачів Інституту вищої кваліфікації на базі лабораторії дистанційного навчання провела вебінар для магістрів, які виходять на написання дипломної магістерської роботи за спеціальностями «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу».
Темою вебінару  завідувач кафедри, д.ек.н., професор Ткаченко Тетяна Іванівна обрала «Методологічні засади написання дипломної магістерської роботи».
У вебінарі взяли участь майже всі слухачі груп, в тому числі з різних регіонів України – Донецьк, Вінниця та ін. Студенти, перебуваючи на своїх робочих місцях, слухали та бачили доповідачів, активно задавали питання в відео режимі та через чат.
У цілому вебінар зацікавив слухачів, оскільки надав їм можливості за допомогою віртуального класу, в якому є можливість чути і бачити один одного незалежно від відстані, отримувати інформацію і навчатися без відриву від основної роботи. Всі залишилися задоволеними та виявили бажання проводити такі заняття частіше.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.