Перемога у конкурсному відборі

     
18 серпня 2015 року Школою вищого корпусу державної служби спільно з Програмою професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні проведено конкурсний відбір виконавців для надання освітніх послуг з мовної підготовки в рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони.
     До участі у конкурсному відборі подано 6 конкурсних пропозицій від Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Приватного підприємства «Центр «А.В.С.», Київського національного торговельно-економічного університету та Житомирського державного університету імені Івана Франка.
     За рішенням Конкурсної комісії переможцями конкурсного відбору визначено Інститут післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Інститут вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету. Зазначені навчальні заклади забезпечуватимуть мовну підготовку державних службовців за рівнями Elementary та Intermediate на період з вересня 2015 року по травень 2016 року.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.