ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Трансформація бізнес-освіти під впливом глобальних змін"

   З 31 жовтня по 7 листопада Російська асоціація бізнес-освіти (РАБО), АНО "Учбово-методичний центр РАБО", Інститут економіки та фінансів "Синергія" при підтримці університету Кіпру провели ХІІІ-ту Міжнародну науково-практичну конференцію "Трансформація бізнес-освіти під впливом глобальних змін", 
в якій взяли участь ректор Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ), д.е.н., професор, дійсний член, академік Академії педагогічних Наук України Мазаракі А.А., проректор з наукової та навчально-методичної роботи Притульська Н.В. та директор Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ Шклярук К. С.
     На пленарному засіданні конференції розглядались актуальні питання щодо трансформації бізнес-освіти з урахуванням процесів, які відбуваються в економіках, у сфері освіти в умовах кризи. Обговорювались представлені президентом РАБО, ректором ВШМБ АНХ при уряді Російської Федерації Євенко Л.І. нові концепції і моделі бізнес-освіти.
    Представлена на розгляд доповідь ректора Університету на тему "Перспективи розвитку бізнес-освіти в Україні: вплив глобальних змін" викликала зацікавленість аудиторії і надала можливість спілкування для встановлення перспективних контактів з майбутніми партнерами з питань реалізації програм МВА та можливості виходу на міжнародні ринки.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.