Cемінар "Секторальна та регіональна політика ЄС: механізм реалізації та пріоритети"

  На виконання Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008-2011 рр., в Інституті вищої кваліфікації з 1 по 4 грудня 2009 року відбувся семінар "Секторальна та регіональна політика ЄС: механізм реалізації та пріоритети".

 

    В роботі семінару з підвищення кваліфікації взяли активну участь викладачі кафедри міжнародної економіки КНТЕУ: Мельник Т.М., Кудирко Л.П., Ладиченко К.І., Головня Ю.І., Київського національного економічного університета ім. В.Гетьмана Чужиков В.І. та Жданов В.І., Експертно-аналітичного центру з питань грошово-кредитної політики Ради Національного банку України Михайличенко С.Ю. і начальник відділу митних платежів та зборів Державної митної служби України Гайшунов М.В.
    Підвищили кваліфікацію та отримали сертифікати університету 25 державних службовців І-ІУ категорій посад з Міністерства юстиції України, Міністерства транспорту та зв`язку України, Міністерства палива та енергетики України, Міністерства аграрної політики України, Головного контрольно-ревізійного управління України, Фонду державного майна України, Антимонопольного комітету та інші.
Семінар отримав позитивні відгуки слухачів.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.