Вручення дипломів МВА Університету ім. Г. Марконі (Італія)

В стінах КНТЕУ відбулась зустріч керівництва університету із випускниками міжнародної програми подвійного дипломування «Міжнародне бізнес-адміністрування» (ІМВА), що реалізується спільно з Університетом імені Гульєльмо Марконі (Італія, Рим).
З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету А. А. Мазаракі та, згадавши власний досвід здобуття освіти за МВА програмою, наголосив на важливості урахування українських реалій під час опанування знань в іноземному університеті. Анатолій Антонович привітав випускників та побажав успіхів, подальшого професійного зростання, чому сприятиме отримана бізнес-освіта та відзначив пам’ятними подарунками.

ІНСТИТУТУ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ - 20 РОКІВ: НАША ІСТОРІЯ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ!

Інститут вищої кваліфікації є невід'ємною частиною одного з кращих університетів України – Київського національного торговельно-економічного університету.
Ми готуємо студентів до сьогоднішнього та завтрашнього світу, надаючи їм відповідні знання та навички, необхідні для досягнення успіху.
Ми спрямовуємо зусилля на постійне самовдосконалення, створення системи швидкого реагування на зовнішні впливи, реалізацію актуальних освітніх програм підготовки та підвищення кваліфікації фахівців для різних галузей економіки, державного сектору та бізнесу.

Перший випуск магістрів програми «Управління закладами охорони здоров’я»

28 грудня 2020 року відбулась випускна церемонія перших магістрів програми «Управління закладами охорони здоров’я», яка була запроваджена у 2019 році у зв’язку із реформуванням системи охорони здоров’я і необхідністю підготовки професіоналів нового покоління у цій галузі.
Ректор університету А. А. Мазаракі привітав випускників та побажав здоров’я, успіхів у їх благородній справі, подальшої професійної реалізації, чому сприятиме отримана управлінська освіта та відзначив пам’ятними подарунками.

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації 2020

Напередодні нового року 28 грудня 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрам, які навчалися в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ.
Дипломи магістрів випускники отримали за програмами: «Міжнародне бізнес-адміністрування» «Економіка та безпека бізнесу», «Облік і податковий консалтинг», «Публічне управління та адміністрування».

Атестація магістрів в ІВК – 2020

Вперше відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт за програмою
«Управління закладами охорони здоров’я»
 
В ІВК КНТЕУ з 15 по 18 грудня у дистанційному форматі проведено захисти випускних кваліфікаційних робіт студентами магістерських програм (друга вища освіта), а саме:  Економіка та безпека бізнесу, Облік та податковий консалтинг, Публічне управління та адміністрування та вперше – Управління закладами охорони здоров'я.

Короткострокова програма для працівників НКРЗІ – нового замовника Інституту вищої кваліфікації

Інститутом вищої кваліфікації з 16 по 18 грудня 2020 року проведено навчання для державних службовців-працівників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації ефективної діяльності державного службовця» в дистанційному форматі.

Державне замовлення НАДС виконано

 
Інститутом вищої кваліфікації завершено виконання державного замовлення Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) у 2020 році щодо:
І-го етапу підготовки магістрів за програмою «Публічне управління та адміністрування» - 15 осіб;
підвищення кваліфікації державних службовців за загальними короткостроковими програмами «Управління змінами» (150 осіб) та «Запобігання корупції» (150 осіб), учасниками яких стали представники АРМА, НАДС, НКРЗІ, ДКСУ, Держаудитслужби, Держпродспоживслужби та Пенсійного фонду України.

Подяка від ДП "Український інститут інтелектуальної власності" на ім'я ректора А. А. Мазаракі

 
XІІІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні", який відбувся в КНТЕУ 12 листопада в дистанційній формі зібрав велику кількість науковців, практиків, представників уряду та студентів і дозволив напрацювати практичні рекомендації з удосконалення інноваційної екосистеми України.
Свою подяку університету та ректору А. А. Мазаракі за проведення заходу висловили представники ДП "Український інститут інтелектуальної власності", які були активними учасниками форуму.
Інформація про бізнес-форум на сайті Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" (УКРПАТЕНТ)
 

Захист дипломів студентів програми подвійного дипломування «Міжнародне бізнес-адміністрування»

В Асоціації «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICCUkraine)» http://iccua.org/ відбувся захист дипломів студентів Інституту вищої кваліфікації  міжнародної програми подвійного дипломування, спільної з Університетом імені Гульєльмо Марконі (Рим, Італія) https://www.gmuonline.org/en/  «International Master’s in Business Administration» (ІМВА) http://ivk.knute.edu.ua/mizhnarodne-biznes-administruvannia-imva.html .

Підвищення кваліфікації новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України

Інститутом вищої кваліфікації на території Апарату Верховної Ради України 9 – 13 листопада 2020 року було проведено навчання для державних службовців – новопризначених працівників Апарату (20 осіб).
Підвищення кваліфікації працівників здійснювалось за спеціальною короткостроковою програмою. У процесі навчання розглянуто низку питань щодо законодавчого процесу у Верховній Раді України, організаційного забезпечення законопроектної роботи, парламентської реформи, забезпечення дотримання конституційного права громадян на звернення до державних органів і посадових осіб, мистецтва публічного виступу, економіки і врядування, ділового українського мовлення, психологічних основ професійної діяльності, особливостей проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України тощо.

XIІІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

У Київському національному торговельно-економічному університеті 12 листопада 2020 рокуу дистанційному форматі відбувся XІІІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні",організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації.
Відкриваючи Бізнес-форум ректор університету Мазаракі Анатолій Антонович підкреслив, що інноваційний розвиток можливий лише завдяки поєднанню зусиль науки, освіти і бізнесу, а використання інновацій є ключовим чинником ефективності українського бізнесу.
Кінах Анатолій Кирилович, президент Українського союзу промисловців і підприємців, присвятив свою доповідь пріоритетним заходам 2020 року для розвитку підприємництва в Україні.
Керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Чижевський Борис Григорович окреслив особливості та проблеми інноваційного розвитку України.
Найактуальніші питання були висвітлені в промові професора кафедри менеджменту КНТЕУ П’ятницької Галини Тезіївни «COVID-криза: можливості vs відклики для інноваційних змін».