Захист випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів програм МВА

Захист випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів третього курсу програм МВА «Generalmanagement», «Фінансовий менеджмент» та корпоративної програми «Управління розвитком бізнесу», за якою навчались менеджери компанії McDonald’s, і який відбувся В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ 17 – 18 листопада 2016 року пройшов успішно.
Очолювали Екзаменаційні комісії голова правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, к.е.н. Опанащук Ю.Я. та заступник генерального директора з розвитку маркетингу та продажів ТОВ «ІSIDA – IVF» Тулінова Н.В., яка є випускницею програми МВА-General management ІВК КНТЕУ.
У складі комісій були присутні перший проректор Притульська Н.В., директор Інституту вищої кваліфікації Шклярук К.С., завідувачі кафедр: проф. Ромат Є.В., проф. Бай С.І., проф. Ткаченко Т.І. та доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Чаюн І.О.
Усі студенти якісно та компетентно захистили свої проекти та продемонстрували високий рівень підготовки, гідний випускника МВА.
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.