Дегустаційна оцінка харчових продуктів

На замовлення ТОВ «ВОГ КАФЕ» Сидоренко Олена Володимирівна – д.техн.н., професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ, відомий експерт з якості та безпечності товарів, 24-25 травня 2018 року провела семінар на тему: «Дегустаційна оцінка харчових продуктів».

Навчання фахівців з публічних закупівель

         15 та 16 травня 2018 року для фахівців з публічних закупівель та співробітників КНТЕУ було проведено навчання (підвищення кваліфікації) за програмою «Публічні закупівлі». Захід був організованийта проведений в Інституті вищої кваліфікації.

XI Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

 

Інноваційний шлях розвитку університету передбачає використання різноманітних форм співпраці та методів організаційного розвитку. Інноваційність є сьогодні стратегічним завданням професійного розвитку фахівців та студентів в університеті з їх орієнтацією на практичний досвід та імлементацією сучасних нововведень в технологіях вітчизняного підприємництва. Вирішуючи це важливе стратегічне завдання, в Київському національному торговельно-економічному університеті традиційно проводяться різноманітні науково-практичні заходи за участю провідних фахівців. На вимогу часу 22 березня 2018 року відбувся XІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні", організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації спільно із представниками 2-х профільних кафедр ФЕМП – кафедри менеджменту та кафедри економіки та фінансів підприємства.

Навчання працівників КП "Київський метрополітен"

Інститут вищої кваліфікації розпочав співпрацю з новим замовником – КП "Київський метрополітен".

Відповідно до договору працівники замовника проходять навчання з основ програми "AutoCAD 2D".

Слухачів 12 березня 2018 року гостинно прийняла кафедра інженерно-технічних дисциплін в оновленому комп’ютерному класі А-224. Викладач – канд. техн. наук, доцент Савченко Тетяна Віталіївна – відповідно до програми курсу навчає працівників підприємства створювати креслення і специфікації до них, працювати з текстом, шарами, штрихуванням, наносити розміри, виводити креслення на друк.

 

Випуск працівників першого року проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України

 
Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ на замовлення Апарату Верховної Ради України у період з 10 жовтня по 14 грудня 2017 року здійснив підвищення кваліфікації працівників першого року проходження державної служби у галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

11-й випуск МВА

Інститут вищої кваліфікації 11-й рік поспіль провів урочисте вручення дипломів МВА. 
Випускників МВА із закінченням навчання привітали директор Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна, провідні викладачі університету.

КНТЕУ та ІВК на Retail Expo 2017

 
14 – 15 жовтня відбувся другий щорічний конгрес для прогресивних гравців ринку рітейлу та торгової нерухомості – Retail Expo 2017, який став місцем зустрічі флагманів українського та міжнародного рітейл-бізнесу.

Співпраця ІВК КНТЕУ з Національною академією державного управління при Президентові України: участь у науково-практичній конференції «Формування публічної служби, чутливої до людей з особливими потребами: цифрові технології» (10 листопада 2017 року)

          Науково-практична конференція, в якій взяли участь представники Інституту вищої кваліфікації (Шклярук К.С., Попова М.А.), проходила в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Організатором заходу виступила Національна академія державного управління при Президентові України за участі Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні, GoogleУкраїна, компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини  в рамках проекту «Реформа управління на сході України» та Всеукраїнської громадської організації «Український конгрес інвалідів».

Нові горизонти співпраці у рамках Проекту Трастового фонду НАТО з логістики і стандартизації

 
В Інституті вищої кваліфікації у рамках Проекту Трастового фонду НАТО з логістики і стандартизації протягом 2015–2017 років проходило навчання представників Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Перший етап було завершено у грудні 2016 року, другий – у листопаді 2017 року.

ІВК КНТЕУ розпочав підвищення кваліфікації працівників першого року проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України

 
Відкривали навчання керівник Управління кадрів Апарату Верховної Ради України Максим’як В.Є. та директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Шклярук К.С.