Лідерство для АРМА

Відповідно до виграного тендеру Інститут вищої кваліфікації організував та провів 9-10 вересня 2020 року дистанційний семінар для керівного складу та працівників Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
 
В рамках програми були розглянуті питання:
1. Основні поняття лідерства, керівництва та командної роботи, зокрема: нормативні документи, завдання розвитку лідерства, різниця між лідером і керівником, інноваційне лідерство, створення команди, удосконалення сучасних підходів до лідерства.
2. Розвиток інформаційно-аналітичних компетентностей лідера, а саме: особливості інформаційної компетентності, критерії аналітичного мислення, основні методи аналітичної діяльності.
3. Формування емоційного інтелекту лідера: складові емоційного інтелекту, конфлікти, принципи вирішення конфлікту.

Дистанційний марафон для державних службовців

В Інституті вищої кваліфікації протягом останнього місяця організовано і проведено низку дистанційних семінарів за короткостроковими програмами підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві та Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області:

Семінар за програмою «Публічні закупівлі»

В Інституті вищої кваліфікації 24-25 червня 2020 року відбувся черговий семінар «Публічні закупівлі». 
Заняття за програмою, складеною у відповідності до вимог чинного законодавства, з урахуванням актуальних змін, провели фахівці з публічних закупівель: адвокат Коршун Тарас Олександрович, який надав слухачам також кваліфіковану консультативну допомогу, та експерт з публічних закупівель - Журавель Василь Олексійович.

Державна атестація студентів МВА

В Інституті вищої кваліфікації відбулись захисти випускних кваліфікаційних робіт студентів програм «Бізнес-адміністрування» та «Маркетинговий менеджмент».

Представлені роботи стали результатом спільних зусиль студентів та наукових керівників кафедри менеджменту (проф. Бая С.І., проф. Дєєвої Н.Е.) і кафедри маркетингу КНТЕУ (проф. Ромата Є. В., проф. Яцишиної Л.К., доц. Федоришиної І.Л.).

Дистанційний семінар для державних службовців

Інститут вищої кваліфікації розпочав низку семінарів для працівників Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві. Перший з них – на тему: «Виконання на високому рівні поставлених завдань», який протягом 11-13 червня 2020 року провела канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту КНТЕУ Присяжнюк Анна Юріївна.

Дипломи МВА від Університету Гульєльмо Марконі (Рим, Італія)

Перші випускники програми «Міжнародне бізнес-адміністрування» Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ, які паралельно навчалися в Університеті Гульєльмо Марконі (Рим, Італія), отримають дипломи THE MASTER in BUSINESS ADMINISTRATION цього першого в Італії відкритого університету, який входить до 25-ти кращих університетів світу рейтингу U-Multirankу категорії Joint International Publications.

Захист ВКР студентами, які здобули другу вищу освіту за освітнім ступенем «магістр»

З 23 листопада по 16 грудня в Інституті проходили засідання екзаменаційних комісій із захисту випускних кваліфікаційних робіт студентами, які здобували другу вищу освіту за освітнім ступенем «магістр».
Комісіям були представлені роботи студентів спеціальностей: "Менеджмент" («Бізнес-адміністрування», «Міжнародне бізнес-адміністрування»), "Облік і оподаткування" («Облік, оподаткування та оцінювання в бізнесі») і, вперше, "Публічне управління та адміністрування" («Публічне управління та адміністрування»).

Випуск слухачів професійної програми підвищення кваліфікації в Апараті Верховної Ради України

Протягом жовтня-грудня 2019 року Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ реалізовував професійну програму підвищення кваліфікації у галузі знань “Публічне управління та адміністрування” для працівників першого року роботи в Апараті Верховної Ради України.

Семінари з питань запобігання корупції

Відповідно до Державного контракту із Національним агентством України з питань державної служби Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ разом з Івасиним Олександром Романовичем, кандидатом юридичних наук, начальником юридичного відділу КНТЕУ протягом листопада провів низку семінарів з питань запобігання корупції.