Підвищення кваліфікації державних службовців Секретаріату Конституційного Суду України


Інститутом вищої кваліфікації на початку серпня 2021 року було розпочато підвищення кваліфікації 80 державних службовців Секретаріату Конституційного Суду України, які займають посади державної служби категорій «А», «Б», «В». Навчання проводяться в очному форматі за програмами: «Створення ефективної команди», «Виконання на високому рівні поставлених завдань», «Ефективне прийняття рішень» та «Публічні закупівлі».

Підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за програмою «Запобігання корупції»

Інститутом вищої кваліфікації на замовлення Національного агентства України з питань державної служби проведені заняття з підвищення кваліфікації 150 державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. 
Навчання проходило у серпні 2021 року в дистанційному форматі за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Запобігання корупції» (0,67 ЄКТС / 20 акад. годин). До проведення занять був залучений кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного приватного, цивільного та комерційного права Київського національного торговельно-економічного університету, адвокат - Івасин Олександр Романович.

Інтенсив-семінар для фахівців Рівненської атомної електричної станції ДП НАЕК «Енергоатом»


Інститутом вищої кваліфікації проведено чотириденний комплексний інтенсив-семінар за новою програмою «Актуальні аспекти і практика публічних закупівель», замовником якого виступила Рівненська атомна електрична станції ДП НАЕК «Енергоатом».
Програма розроблена на основі сучасного стану нормативно-правового поля здійснення закупівель згідно з новим Законом України «Про публічні закупівлі» та з урахуванням підготовки уповноважених осіб до обов’язкового тестування. Крім того, програмою передбачено проведення практичних занять з питань організації закупівельної діяльності на електронному майданчику. Цього разу партнером проведення семінару став електронний майданчик SmartTender.

Новий замовник - Міністерство розвитку громад та територій України

Інститутом вищої кваліфікації протягом червня - липня 2021 року в дистанційному форматі проведено підвищення кваліфікації для нового замовника – Міністерства розвитку громад та територій України за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації ефективної діяльності державного службовця».

Атестація та випуск магістрів програми "Бізнес-адміністрування"


 

 
18 червня в Інституті відбулось засідання екзаменаційної комісії із захисту випускних кваліфікаційних робіт студентами, які здобували вищу освіту за освітнім ступенем «магістр» спеціальності "Менеджмент" спеціалізації "Бізнес-адміністрування". 

INCOTERMS 2020: літній інтенсив

Інститутом вищої кваліфікації 23-24 червня 2021 року проведено черговий семінар «INCOTERMS 2020 (базовий курс)» http://ivk.knute.edu.ua/files/2021/InfoInco.pdf
Учасниками заходу стали представники таких компаній як Кернел-Трейд, Lifecell, Stela, Ежіс Україна, Юста, Полтавська Бурова Компанія, АЗ Юридична Група, СТОВ «Любарецьке», підприємці.

Інститут вищої кваліфікації провів навчання новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України

Інститутом вищої кваліфікації на території Апарату Верховної Ради України впродовж травня-червня 2021 року було проведено навчання за спеціальною професійною (сертифікатною) програмоюдля державних службовців – новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України.
Працівники Апарату мали змогу навчатися у очно-дистанційному форматі:дистанційна частина навчання передбачала проходження онлайн-курсу для державних службовців на Освітньому хабі міста Києва, а очна – проведення навчання у непленарний тиждень сесійної роботи Верховної Ради України.

ЧОТИРИДЕННИЙ МАРАФОН: НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ З ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ КП «КИЇВСЬКИЙ МЕТРОПОЛІТЕН»

Нещодавно стартувала нова програма з підвищення кваліфікації за напрямом «Фахівець з публічних закупівель», загальним обсягом 30 год./1 кредит ЄКТС. Програма розроблена на основі сучасного стану нормативно-правового поля здійснення закупівель згідно з новим Законом України «Про публічні закупівлі», враховує як вимоги нормативних актів уповноваженого органу, так і практичні поради фахівців, включає практичні заняття з питань організації закупівельної діяльності на електронному майданчику.

INCOTERMS 2020 (базовий курс) - відбувся

В Інституті вищої кваліфікації 21 – 22 квітня 2021 року вперше відбулося навчання за програмою «INCOTERMS 2020 (базовий курс)» http://ivk.knute.edu.ua/files/2021/.pdf
Автор програми та викладач курсу – Залізнюк Вікторія Петрівна,  сертифікований тренер-консультант з міжнародних правил INCOTERMS 2020, доктор наук з державного управління, кандидат економічних наук, професор кафедри світової економіки Київського національного торговельно-економічного університету, MBA, має 20 років практичного досвіду у виробничій корпорації в галузі експортно-імпортних операцій та зовнішньоекономічної діяльності.

Професійне навчання державних службовців в Інституту вищої кваліфікації

 
      Інститутом вищої кваліфікації у лютому-квітні 2021 року проведено підвищення кваліфікації 464 державних службовців категорій «Б», «В» Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві за Спеціальною професійною (сертифікатною) та Спеціальною короткостроковою програмами.
 
     Програми націлені на розвиток та удосконалення професійних компетентностей працівників Пенсійного фонду та вироблення умінь і навичок, необхідних для професійного розвитку та ефективного виконання завдань і посадових обов’язків в умовах змін.

Стартував перший в цьому році семінар за програмою «Публічні закупівлі»

  
Інститут вищої кваліфікації одним із перших в цьому році провів семінар з публічних закупівель. Заняття за програмою, розробленою з урахуванням актуальних змін у законодавстві, включаючи практичні заняття з питань організації закупівельної діяльності на електронному майданчику, провели фахівці з публічних закупівель:
Максименко Зінаїда Володимирівна – експерт з 15-ти річним досвідом в наданні консалтингових послуг з питань держзакупівель, яка є однією з розробників нормативно-правових актів та авторкою методичних рекомендацій і посібників у сфері публічних закупівель, сертифікованим тренером з правил The World Bank Group "Державні закупівлі", стажувалася в Польщі, Фінляндії та є екс-заступником директора департаменту Мінекономіки України;
Коршун Тарас Олександрович – експерт у сфері публічних закупівель, адвокат та досвідчені фахівці з розвитку державних закупівель електронного майданчика Zakupki.Prom.ua: Коломієць Максим та Кучер Ріта.