Hавчання з підвищення кваліфікації експертів-оцінювачів об'єктів у матеріальній сфері за професійною програмою "Оцінка культурних цінностей".

З 15  по 23  березня 2010  р.  Інститут вищої кваліфікації спільно із викладачами кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів КНТЕУ вперше провели навчання з підвищення кваліфікації експертів-оцінювачів об’єктів у матеріальній сфері за професійною програмою «Оцінка культурних цінностей». 

Круглий стіл "Державні закупівлі в Україні і світі - сучасний стан та перспективи розвитку"

   26 лютого 2010 р. Київський національний торговельно-економічний університет, Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ спільно з Міністерством економіки України, Рахунковою палатою України, ГоловКРУ України, національними експертами з питань державних закупівель провели засідання круглого столу "Державні закупівлі в Україні і світі - сучасний стан та перспективи розвитку".

"ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ В УКРАЇНИ І СВІТІ : СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ"

  Інститут вищої кваліфікації, Київський національний торговельно-економічний університет та співорганізатори запрошують Вас до участі у Круглому столі "ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ В УКРАЇНІ І СВІТІ : СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ", який відбудеться 26 лютого 2010 року 

Детальніше...

ІІI Міжнародний бізнес-форум "ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАІНІ"

Інститут вищої кваліфікації , Київський національний торговельно-економ чний університет та співорганізатори запрошують Вас до участі у III МІЖНАРОДНОМУ БІЗНЕС-ФОРУМІ "ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ", який в дбудеться 26 березня 2010 року

Перший випуск слухачів магістерської програми "Експертиза та оцінка ювелірних товарів"

      У 2006 році за ініціативи голови Пробірної служби Міністерства фінансів України і кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів КНТЕУ в рамках спеціальності "Експертиза товарів та послуг", була спеціально розроблена, магістерська програма "Експертиза та оцінка ювелірних товарів".

ВИПУСК слухачів Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", напрям "Економіка і підприємництво"

Урочисте вручення дипломів 50 випускникам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету відбулося 22 грудня 2009 р. у Київській міській державній адміністрації.

Державна цільова програма підготовки "Мовна підготовка"

У рамках Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008-2011 рр. Інститут вищої кваліфікації вперше організував та провів підвищення кваліфікації 66 державних службовців І-ІV категорій посад за програмою "Мовна підготовка" (англійська). 

Проведення семінарів з підвищення кваліфікації у сфері європейської інтеграції державних службовців І-ІV категорій посад різних міністерств та органів виконавчої влади

   На виконання Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008-2011 рр., а також за результатами конкурсу серед вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та інших юридичних осіб, які надають освітні послуги для підвищення кваліфікації державних службовців у сфері європейської, євроатлантичної інтеграції України, Інститут вищої кваліфікації у ІV кварталі 2009 року провів семінари для державних службовців:"Торговельні відносини України та ЄС", "Управління зовнішньоекономічної діяльності в контексті європейської та євроатлантичної інтеграції", "Секторальна та регіональна політика ЄС: механізм реалізації та пріоритети" та "Україна у СОТ: економічні та правові аспекти в контексті європейської інтеграції".

Підвищення кваліфікації працівників Міністерства економіки України

 В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ з 26 жовтня по 18 грудня 2009 року підвищували кваліфікацію чотири групи державних службовців Міністерства економіки України за професійною програмою з напряму "Державне управління" (216 год, у т.ч. 72 акад. год), та одна група за програмою короткотермінового семінару "Проблемні питання європейської та євроатлантичної інтеграції та шляхи їх розв'язання" (18 ауд. год).

Cемінар "Секторальна та регіональна політика ЄС: механізм реалізації та пріоритети"

  На виконання Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008-2011 рр., в Інституті вищої кваліфікації з 1 по 4 грудня 2009 року відбувся семінар "Секторальна та регіональна політика ЄС: механізм реалізації та пріоритети".

Щодо затвердження навчальних програм ІВК

    Міністерство економіки України за результатами розгляду листа Київського національного торговельного економічного університету щодо затвердження навчальних програм з питань навчання спеціалістів у сфері державних закупівель та підвищення їх кваліфікації повідомило таке. Зазначені програми були розроблені фахівцями КНТЕУ з урахуванням розроблених міністерством Методичних рекомендацій до навчальних програм з питань підготовки спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель та підвищення їх кваліфікації, повністю відповідають їх вимогам, а тому Мінекономіки як уповноважений орган в сфері держзакупівель, затвердило надані навчальні програми відповідним наказом.
Інститут вищої кваліфікації