Програма ділових консультаційних послуг (BAS) ЄБРР

19 квітня 2013 року представник інституту взяв участь у зустрічі-нетворкінгу, організованій Програмою BAS в рамках ініціативи «Жінки в бізнесі», мета якої – обмін інформацією, налагодження нових корисних зв’язків для можливого співробітництва та розвитку бізнесу.

Співбесіди щодо стажування у Німеччині

   
 22 та 23 травня 2013 року в м. Києві Товариство GIZ разом з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України проводить  чергові інтерв’ю серед кандидатів на стажування у Німеччині за Програмою Федерального міністерства економіки з підготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна.

Розпочато навчання працівників Рахункової палати за професійною програмою «Аудит державних фінансів»

    З 15 квітня в Інституті вищої кваліфікації розпочали навчання державні службовці – працівники Рахункової палати за професійною програмою «Аудит державних фінансів». Програма розроблена викладачами кафедри фінансового аналізу і контролю КНТЕУ, які і будуть брати участь у її реалізації.

Створення МВА-бібліотеки

     
Російська асоціаціябізнес-освіти (РАБО), членом якої є КНТЕУ, та портал E-xecutive.ru підписали угоду про створення сервісу для публікації статей випускників програми MBA та Executive MBA бізнес-шкіл, що входять до складу РАБО.

Участь ІВК у засіданні Координаційної ради Нацдержслужби України

26 березня 2013 року під головуванням Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова відбулося засідання Координаційної ради з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України.

VІ Міжнародний бізнес-форум - вектор розвитку інновацій

   
22 березня 2013 року в КНТЕУ традиційно відбувся VІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні", незмінними організаторами якого є Інститут вищої кваліфікації,  кафедри університету: менеджменту й економіки та фінансів підприємства.

Майстер-клас "Internet реклама. Соціальні мережі"

       22 лютого 2013 року в Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету відбувся майстер-клас генерального директора SocMedia Laboratory Костянтина Кириченка  «Види Internetреклами. Соціальні мережі. Моніторинг Internet. Ефективність Internetреклами», який розповів слухачам програм МВА ІВК КНТЕУ про переваги Інтернет-реклами та які види цієї реклами є найефективнішими, а також розповів про реальні проекти, успішно реалізовані SocMedia Lab.

Перший випуск 2013 року

   
    12 лютого 2013 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, які навчалися в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

Круглий стіл "Побудова успішного бізнесу"

   25 січня 2013 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся круглий стіл «Побудова успішного бізнесу», організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації у співпраці зі Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, Всеукраїнським об’єднанням малого та середнього бізнесу «Фортеця» та Радою молодих підприємців України.

АРБІТРАЖНИМ КЕРУЮЧИМ!

     З 19.01.2013 набув чинності Закон України від 22.12.2011 № 4212-VI (далі – Закон), яким Закон України від 14.05.1992 № 2343-ХІІ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" викладається в новій редакції.  
         Основні зміни стосуються, зокрема,  наступних категорій:
  • статус арбітражного керуючого.
  • винагорода арбітражного керуючого
  • кредитори
  • порядок призначення розпорядника майна
  • тривалість процедур банкрутства
  • оцінка майна у процедурі ліквідації
  • продаж майна банкрута та ін.
 
   Звертається увага на те, щоарбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) може бути громадянин України, який має:
  • повну вищу юридичну або економічну освіту,
  • стаж роботи за фахом не менше трьох років або одного року на керівних посадах після отримання повної вищої освіти,
  • пройшов навчання та стажування протягом шести місяців у порядку, встановленому державним органом з питань банкрутства,
  • володіє державною мовою 
  • склав кваліфікаційний іспит. 
   Крім того, арбітражний керуючий повинен один раз на два роки підвищувати кваліфікацію в порядку, встановленому державним органом з питань банкрутства.
     Докладно про вказані та інші аспекти законодавства та практичні складові діяльності арбітражного керуючого Ви можете дізнатися, під час навчання та підвищення кваліфікації в Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету.
   Додаткова інформація за тел: 044 513 03 97.

Бізнес-конгрес підприємців в КНТЕУ

       
    1 грудня 2012 року ІВК взяв учать у бізнес-конгресі підприємців «Призма 24», який приймав у себе КНТЕУ.  На відкритті Конгресу з привітаннями і презентацією освітніх програм для підприємців виступила директор інституту, к.е.н., доцент – Шклярук К.С.