Участь директора ІВК у засідання Міжвідомчої експертної групи Нацдержслужби

     24 вересня 2013 року під головуванням першого заступника Голови Нацдержслужби України Юлії Ковалевської відбулося засідання Міжвідомчої експертної групи з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України.

Закриття сезону…

    27 червня став особливим днем для 60 начальників управлінь (відділів) Державної казначейської служби України зі всіх регіонів нашої країни, які з 17 по 27 червня навчалися в Інституті за напрямом «Державне управління». Адже в ІВК відбулося «закриття сезону» 2012-2013 навчального року з підвищення кваліфікації.

Випуск бакалаврів ЦПОМП ІВК

В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ 18 червня 2013 рокувідбувся урочистий випуск бакалаврів Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК. Дипломи отримали бакалаври з менеджменту та з обліку і аудиту –  усього 24 випускника.

Новий досвід державного управління для працівників Пенсійного фонду України

    Враховуючи законодавчі ініціативи Президента України В.Ф. Януковича з реформування пенсійної системи співпраця інституту з Пенсійним фондом України щодо підвищення кваліфікації державних службовців набуває особливого значення.
    Щорічно, починаючи з 2002 року, працівники ПФУ навчаються в ІВК за оновленими програмами напряму «Державне управління» і 2013 рік не став виключенням.

Воркшоп «Секрети ефективного менеджменту» та презентація МВА – «General management»

    29 травня 2013року для представників бізнесу та управлінців в ІВК відбувся воркшоп під назвою «Секрети ефективного менеджменту». Проводила воркшоп Наталія Ракша - канд. екон. наук, викладач на МВА-програмах ІВК КНТЕУ та на семінарі «Бізнес в Україні» для слухачів програми Executive–MBAESCP– EAPЄвропейської школи менеджменту (м. Берлін).

Нагородження ректора КНТЕУ

Ректор А.А.Мазаракі - Кавалер ордена 
князя Ярослава Мудрого 
V ступеня

Нагороджений
УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 355/2013 


”За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіона
лізм ”

Кадри вирішують все…

 
   В Інституті вищої кваліфікації відбулося навчання працівників Рахункової палати, що увійшла до переліку щорічних корпоративних замовників інституту з 2007 року.

Новий імпульс співпраці освітян та практиків

           23 квітня 2013 року відбулось підписання Угоди про співробітництво між Київським національним торговельно-економічним університетом та Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері ринків фінансових послуг.