Запровадження програми подвійного диплому «Міжнародне бізнес-адміністрування» (ІМВА)

21 липня 2015 року між Київським національним торговельно-економічним університетом та Університетом імені Гульєльмо Марконі (Італія, Рим) підписано Угоду про міжвузівське співробітництво щодо реалізації на базі Інституту вищої кваліфікації спільної програми «International Master’s in Business Administration» (ІМВА).

Нові програми МВА

   
 
 
 
 
Бренд-менеджмент
Менеджмент якості
Проектний менеджмент
Фінансово-економічна  безпека
Економіка довкілля і природних ресурсів
 
 
 
 
Опираючись на десятилітній досвід реалізації програм МВА та можливості КНТЕУ Інститут вищої кваліфікації продовжує розширювати перелік спеціалізованих програм МВА та запроваджує у 2015 році ще 5 нових, спрямованих на професіоналів, які бажають розвиватися і зростати не втрачаючи своєї спеціалізації:
Програми дають можливість отримати знання, необхідні сучасному менеджеру для цілісного, системного бачення бізнесу, а також вивчити особливості управління в залежності від функціональної чи галузевої специфіки.
 
 

Детальніше...

30 червня 2015 року в Інституті вищої кваліфікації відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам та спеціалістам

30 червня 2015 року відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам з менеджменту та обліку і аудиту, спеціалістам з правознавства та економіки підприємства (Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»).

Захист випускних кваліфікаційних робіт студентів ІВК

     18, 22, 23 та 24 червня 2015 року в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів третього курсу спеціальності «Правознавство» та Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива».

Фахівці Державної казначейської служби України в ІВК КНТЕУ

    
17 червня 2015 року розпочалось навчання 60 державних службовців –  начальників Управлінь (відділень) Державної казначейської служби України в районах, районах у містах, містах обласного  (республіканського) значення.

День університету – 2015

     Традиційно наприкінці травня Київський національний торговельний університет відсвяткував День університету. Цьогоріч захід відбувся напередодні 50-річного ювілею університету та 15-річного ювілею Інституту вищої кваліфікації.

Менеджери ринку нерухомості вперше пройшли навчання в державному ВУЗі – Київському національному торговельно-економічному університеті, Інституті вищої кваліфікації

4 квітня 2015 року завершилось навчання першої групи за професійною програмою підвищення кваліфікації менеджерів ринку нерухомості.

Презентація нових програм у Київському міському центрі зайнятості

     На початку березня 2015 року Інститут вищої кваліфікації на додаток до перемоги  у конкурсному відборі вищих навчальних закладів Київського міського центру зайнятості щодо підвищення кваліфікації безробітних громадян здобув перемогу у конкурсних торгах ще за трьома програмами: