Успішне завершення тижневих тренінгів у Школі вищого корпусу державної служби

20 листопада 2015 року у Школі вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ успішно завершив низку тренінгів на тему «Адаптація державної служби України до стандартів Європейського Союзу» для державних службовців І – ІІІ категорій посад центральних органів виконавчої влади. Серед учасників - керівники підрозділів Адміністрації Президента України, Державної судової адміністрації України, Вищого господарського суду України, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міністерства фінансів, Мінсоцполітики та інших.

Захист випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів МВА

    
18 та 19 листопада 2015 року в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся захист випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів третього курсу програм МВА «Generalmanagement» і «Фінансовий менеджмент».

Тренінговий інтенсив: «Адаптація державної служби України до стандартів ЄС»

Інститутом вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету на базі Школи вищого корпусу державної служби  розпочато проведення актуальних тренінгів для державних службовців I-III категорій посад за Тренінговою програмою з питань вивчення нового законодавства.

Тренінг для фахівців Апарату Верховної Ради Країни

    
27 жовтня 2015 року в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ  відбувся тренінг «Моделювання діяльності працівників апарату Верховної Ради України із застосуванням інтелектуальних технологій» (тренер О.Л. Озерян).

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ як учасник процесу навчання та професіоналізації в українській системі державних закупівель

16 жовтня 2015 року директор ІВК КНТЕУ Шклярук К.С. та доцент кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ Ткаченко Н.Б. взяли участь у круглому столі з питань навчання та професіоналізації в українській системі державних закупівель у рамках проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС», на якому були обговорені актуальні питання професіоналізації системи державних закупівель в Україні.

Співпраця ІВК КНТЕУ та Мінекономрозвитку продовжується

    Сьогодні, 12 жовтня, в Інституті вищої кваліфікації стартувало навчання працівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України за Професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом «Державне управління».

Розпочато реалізацію нової професійної програми Інститутом вищої кваліфікації КНТЕУ на замовлення Апарату Верховної Ради України

29 вересня 2015 року відбулось урочисте відкриття навчальної програми підвищення кваліфікації державних службовців-працівників першого року проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України за напрямом  «Державне управління».

Перемога у конкурсному відборі

     
18 серпня 2015 року Школою вищого корпусу державної служби спільно з Програмою професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні проведено конкурсний відбір виконавців для надання освітніх послуг з мовної підготовки в рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони.

Підвищення кваліфікації безробітних громадян

     Цього року до кола замовників Інституту вищої кваліфікації приєднався Київський міський центр зайнятості.
     Особлива аудиторія слухачів, здобувши за результатами навчання знання, отримала можливість працевлаштування.