Вітання ректора з 10-річчям ІВК

НСТИТУТУ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ 10 РОКІВ

Директору Інституту вищої кваліфікації
К.С. Шклярук

Шановна Катерино Семенівно!

    Від імені ректорату щиросердечно вітаю Вас і у Вашій особі трудовий колектив з 10-річчям Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ.
    За період, що минув, інститут одержав інтенсивний розвиток, виріс масштабно, здобув авторитет серед роботодавців. Було здійснено перепідготовку та підвищення кваліфікації понад 20 тис. працівників державних органів управління та ринкових структур. Успішно виконуються національні та міжнародні програми "Магістр бізнес-адміністрування", спрямовані на опанування управлінськими кадрами сучасних методів керівництва і управління в ринкових умовах та які забезпечують підвищення престижу системи підготовки висококваліфікованих фахівців в університеті.
    Досягнуті успіхи в освітній діяльності - це результат наполегливої та цілеспрямованої колективної роботи викладачів, всіх співробітників інституту, а також науково-педагогічних працівників університету, які, використовуючи інноваційні методи навчання, щедро передають свої професійні знання і навички слухачам навчального закладу.
    Від усього серця зичу Вам та усім членам колективу інституту міцного здоров'я, невичерпної енергії, творчої наснаги, нових сподівань і звершень. 


    З повагою,

    Ректор, д.е.н., проф., академік
    НАПН України, заслужений 
    діяч науки і техніки України            А. А. Мазаракі

 

 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.