Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ 2019

 Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся 23 грудня 2019 року в конференц-залі університету (А-227).
Унікальність події цього дня полягає у тому, що відбувся перший випуск магістрів програми подвійного дипломування "Міжнародне бізнес-адміністрування", спільної з італійським університетом імені Г. Марконі, та спеціальністю "Публічне управління та адміністрування", результатами навчання яких ми дуже пишаємось.
Звернувшись до випускників, Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна наголосила про важливість процесу самовдосконалення, яке демонструють сьогоднішні випускники, адже своїм рішенням вчитись вони підтвердили те, що освіта упродовж життя – це не західний тренд, а реалії нашого буття. «Ми дуже хотіли б від Вас постійно чути та мати можливість отримувати пропозиції про те, як розвиватися далі, тому що інституція, яка займається освітою дорослих, не є сталою конструкцією – ми завжди на шляху удосконалення. Дуже важлива ваша думка, як людей зрілих і практично орієнтованих, щоб актуальність змісту підготовки була очевидною для вас і для ваших послідовників. Вітаю від імені всього університету, від ректора Мазаракі Анатолія Антоновича. Університет тепер для вас Альма-матер!». Наталія Володимирівна висловила надію, що у випускників залишаться теплі спогади про роки навчання та запросила всіхна День університету.
Теплі вітальні слова пролунали від Бая Сергія Івановича - завідувача кафедри менеджменту.
Дипломи магістрів КНТЕУ було вручено випускникам, які здобули другу освіту за спеціальностями: «Облік і оподаткування», "Публічне управління та адміністрування","Менеджмент" («Бізнес-адміністрування», «Міжнародне бізнес-адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»). Слід відмітити, що третина випускників отримали дипломи з відзнакою: Алексійчук Юлія Сергіївна, Іванченко Ігор Костянтинович, Коваленко Наталія Василівна, Лесюн Ольга Вікторівна, Натін Володимир Олександрович, Науменко Марина Михайлівна, Підпомога Андрій Юрійович, Пономарьов Денис Олександрович, Роговий Іван Володимирович, Руденко Олександр Валерійович, Самойлов Олександр Валерійович, Федас Ірина Сергіївна, Фесенко Аліна Володимирівна.
Вчитися ніколи не пізно! Підтвердженням цього є віковий діапазон сьогоднішніх наших випускників, де найстаршому - 44 роки, а наймолодшому - 22. Цікавим є й той факт, що відсоток випускників 30+ складає - 77%. Але за роки діяльності інституту у нас були і студенти 50+ і 60+.
Випускники поділилися своїми враженнями від навчання, подякували керівництву університету, професорсько-викладацькому складу, колективу інституту за можливість здобувати знання в одному з кращих університетів країни.
Дев’ятнадцятий рік поспіль Інститут вищої кваліфікації випускає дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Професіоналізм викладацького складу, високий рівень організації освітнього процесу та відповідність портфеля програм вимогам сьогодення, завжди залишаються головними орієнтирами для інституту.
Отже, запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Київського національного торговельно-економічного університету. До зустрічі!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.