В ІВК КНТЕУ відбувся випуск магістрів, спеціалістів та бакалаврів

30 червня 2016 року дипломи отримали магістри, які навчались за спеціальностями «Фінанси  і кредит» і «Маркетинг», спеціалісти з правознавства та  бакалаври з фінансів і кредиту – всього 48 осіб.
До випускників із щирими привітаннями звернулась Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна та побажала ніколи не втрачати енергійності, не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями; творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
Також пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерини Семенівни та завідувача кафедри маркетингу і реклами Ромата Євгенія Вікторовича.
Випускники, у свою чергу, висловили подяку, за надану їм можливість навчатись, ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, дирекції ІВК, викладачам та всім організаторам навчального процесу.
Високий рівень роботи колективу Інституту та професорсько-викладацького складу відзначили як випускники, так і керівництво Університету.
Рівень професіоналізму викладацького складу та рівень організації навчального процесу завжди залишається головним орієнтиром, коли встає питання вибору навчального закладу. Колектив Інституту, у свою чергу, досить велику увагу приділяє відповідності вимогам сьогодення. Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки еліти українського бізнесу та високоякісних фахівців у сфері державного управління.
Нехай же ця подія стане для наших випускників перепусткою до перспективного та щасливого майбутнього! Бажаємо доброго і світлого життєвого шляху!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.