Про реалізацію програми «Практичний курс англійської мови» в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ

Інститут вищої кваліфікації відповідно до договору від 24.11.2015 р. № 1187 «Про заняття з англійської мови для українських службовців» та Агенцією НАТО з підтримки і постачання (NSPA) надавав освітні послуги з мовної підготовки представникам Міністерства оборони України та Збройних Сил за навчальною програмою «Практичний курс англійської мови»для початкового (Elementary А2) і середнього (IntermediateВ2)рівнів.
Основним завданням програми було формування мовленнєвих навичок та умінь представниками навчального процесу в професійному середовищі.
З метою оцінювання результативності навчання та визначення якості організації навчального процесу було проведено анкетування. Аналіз анкет показав, що слухачі залишились цілком задоволені рівнем організації навчального процесу та висловили бажання продовжити навчання.
Як показали результати кінцевого іспиту, рівень знань слухачів, порівняно з вхідним тестуванням, значно виріс: в середньому в 2-2,5 рази.
На церемонії вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації керівник офісу Агенції НАТО в Україні Василь Литвинчук та представниця Агенції НАТО із підтримки і забезпечення Крістіна Марцинковська відзначили задоволеність навчанням українських службовців, що відкриє нові можливості для їх подальшого професійного розвитку та виразили подяку керівництву Університету і бажання у подальшій співпраці з ІВК КНТЕУ.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.