Підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за програмою «Запобігання корупції»

Інститутом вищої кваліфікації на замовлення Національного агентства України з питань державної служби проведені заняття з підвищення кваліфікації 150 державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. 
Навчання проходило у серпні 2021 року в дистанційному форматі за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Запобігання корупції» (0,67 ЄКТС / 20 акад. годин). До проведення занять був залучений кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного приватного, цивільного та комерційного права Київського національного торговельно-економічного університету, адвокат - Івасин Олександр Романович.
Метою навчання було опрацювання законодавства в сфері запобігання корупції, формування правової культури та спрямування слухачів на всебічне дотримання законодавства. Під час семінару слухачі із задоволенням спілкувалися з викладачем в онлайн-конференції, задавали актуальні питання, особливо щодо електронного декларування.
По завершенню програми підвищення кваліфікації працівники Головного управління Держпродспоживслужби успішно пройшли онлайн-тестування та отримали сертифікати Київського національного торговельно-економічного університету.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.