Інститут вищої кваліфікації провів навчання новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України

Інститутом вищої кваліфікації на території Апарату Верховної Ради України впродовж травня-червня 2021 року було проведено навчання за спеціальною професійною (сертифікатною) програмоюдля державних службовців – новопризначених працівників Апарату Верховної Ради України.
Працівники Апарату мали змогу навчатися у очно-дистанційному форматі:дистанційна частина навчання передбачала проходження онлайн-курсу для державних службовців на Освітньому хабі міста Києва, а очна – проведення навчання у непленарний тиждень сесійної роботи Верховної Ради України.
До проведення занять були залучені викладачі Київського національного торговельно-економічного університету:
- Дубовик Тетяна Віталіївна– професор кафедри журналістики та реклами, доктор економічних наук;
- Миронець Сергій Миколайович – завідувач кафедри психології, доктор психологічних наук;
- Тесленко Наталія Олександрівна - доцент кафедри сучасних європейських мов, кандидат філологічних наук;
- Уманців Юрій Миколайович – професор кафедри економічної теорії та конкурентної політики, доктор економічних наук.
Також лекційні заняття проводиликерівники структурних підрозділів, досвідчені фахівці АпаратуВерховної Ради України, якіподілилися своїми знаннями та особистим досвідомщодо особливостей роботив Апараті.
Під час навчання було розглянуто низку тем, а саме: "Організаційне забезпечення законопроектної роботи Верховної Ради України", "Парламентська реформа", "Забезпечення дотримання конституційного права громадян на звернення до державних органів і посадових осіб", "Законодавчий процес у Верховній Раді України", "Аналітичні документи для впровадження управлінських рішень: підходи до формування і практика підготовки", "Мистецтво публічного виступу. Ораторське мистецтво", "Ділове українське мовлення", "Соціально-психологічні аспекти професійної діяльності в державному управлінні", "Економіка і врядування".
Завершила навчання Сміян Олена Аркадіївна, перший заступник керівника Управління кадрів Апарату Верховної Ради України, лекцією про особливості проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України та новації у трудовому законодавстві та законодавстві про державну службу.

По завершенню навчання державні службовці успішно пройшли онлайн-тестування та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.